Ο Κόκε δεν λέει “όχι”

Ανοιχτή την πόρτα του σε προτάσεις από το εξωτερικό έχει ο Σέρχιο Κόκε

Ανοιχτή την πόρτα του σε προτάσεις από το εξωτερικό έχει ο Σέρχιο Κόκε. “Είμαι πέντε χρόνια στον Άρη, όλα πάνε καλά και ο κόσμος είναι υπέροχος. Με αγαπάνε πραγματικά. Δεν θα μπορούσαν να φανταστούν την ομάδα χωρίς εμένα. Μου αρέσει πολύ αυτό, αλλά, αν έρθει μια πρόταση από μια ευρωπαϊκή ομάδα, δεν θα πω όχι. Είναι δύσκολο να φύγω, αλλά έπειτα από πέντε χρόνια θα ήταν καλή μια αλλαγή», δήλωσε ο αρχηγός του Άρη στο γαλλικό σάιτ “Footmercato”.

Στην ίδια ιστοσελίδα ο Ρικάρντο Φατί δήλωσε για τη ζωή του στην Ελλάδα. «Έψαχνα μια νέα πρόκληση και ο Άρης μου την έδωσε. Έχω προσαρμοστεί και προσπαθώ να τα δίνω όλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην Ελλάδα είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο», είπε, ανάμεσα σε άλλα.

Πρόβλημα στην επίθεση αντιμετωπίζει ο Άρης εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Κι αυτό γιατί ο Ρουίς έχει κληθεί στην εθνική Γουατεμάλας και ο Κόκε είναι τραυματίας. Κατόπιν τούτου γίνεται αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον δικέφαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.