Αγωνία για Πρίττα

Από θλάση ταλαιπωρείται ο Θανάσης Πρίττας, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα.

Από θλάση ταλαιπωρείται ο Θανάσης Πρίττας, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα. Ο έμπειρος μέσος του Άρη τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης, προκειμένου να διαπιστώσει το χρονικό διάστημα για το οποίο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης είχε αποχωρήσει στην ανάπαυλα του αγώνα με τους «πράσινους» και από εβδομάδα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Άρη για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ και το γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής Σταθόπουλος. Οι «κίτρινοι» πιστεύουν πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και δεν έκρυψαν την δυσφορία τους, μετά το τέλος του αγώνα. Οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται να γίνουν οι καθοριστικές κινήσεις στα μετεγγραφικά.

Η διοίκηση του Άρη θα έχει τις τελικές επαφές με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Εντού, καθώς ο Κούπερ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης κίνησης, ο Άρης θα στρέψει την προσοχή του στην απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός αριστερού εξτρέμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.