Κούπερ: “Ανόητο γκολ”

"Ανόητο χαρακτήρισε" ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ το γκολ που δέχτηκε ο Άρης

«Η ήττα ποτέ δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με τραυματισμούς και τιμωρίες κάναμε ό,τι ήταν δυνατό στο σημερινό παιχνίδι.  Αλλάξαμε το σύστημα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν το καταφέραμε επειδή ίσως μας έλειψε η ξεκάθαρη σκέψη στα τελευταία μέτρα».

Ο Αργεντινός είχε παράπονα από τους αμυντικούς του. «Είμαι εκνευρισμένος για το ανόητο γκολ  που δεχθήκαμε. Δεν αμυνθήκαμε καλά σε μια απλή σέντρα. Αν και ο αντίπαλος ήταν δυνατός, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι» είπε.

Για τη φάση του γκολ του Μίσελ που δεν μέτρησε, τόνισε: «Είδα τον Μίσελ να σηκώνεται χωρίς να παρεμποδίζει κανένα.  Αν έγινε κάτι πριν, δεν ξέρω, εγώ παρακολουθώ τη μπάλα».

Ο Κούπερ μίλησε για το χρέος της ομάδας του. «Έχουμε ένα χρέος στο ελληνικό πρωτάθλημα , όπου δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα σερί καλών εμφανίσεων, όπως στην Ευρώπη. Πάντως, με τόσα προβλήματα δεν μπορούσαμε περισσότερα σήμερα»

Η σημερινή ήταν η πρώτη φορά που ο Κούπερ κοουτσάριζε σε άδειο γήπεδο. «Η αίσθηση είναι περίεργη. Ο κόσμος δίνει το δικό του θέαμα στο γήπεδο. Σε όλους μας αρέσει να παίζουμε με γεμάτες εξέδρες. Το θετικό είναι ότι όταν παίζεις κεκλεισμένων των θυρών οι παίκτες ακούνε τις οδηγίες μου από τον πάγκο».

Ο Κούπερ δήλωσε άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χαβίτο. «Δεν έχω ακούσει  ότι είναι σε επαφή με Ολυμπιακό. Όσον αφορά στο δικό μου θέμα, δεν υπάρχει εξέλιξη για την ανανέωση του συμβολαίου μου» είπε και προανήγγειλε εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα στα μεταγραφικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.