Αποθέωση στην Κέρκυρα

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε ο Ολυμπιακός στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από 500 οπαδούς του.
Εκτός αποστολής ο Ρόμενταλ Συμφωνία με Χαβίτο

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας από περίπου 500 οπαδούς του. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά κράτησαν… δέσμιους τους “ερυθρόλευκους” που απόλαυσαν την υποδοχή που τους επεφύλαξαν.

Η πτήση του Ολυμπιακού έφτασε στην Κέρκυρα περίπου στις 19.15 και μόλις οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έφτασαν στην αίθουσα αφίξεων του “Ι. Καποδίστριας” γνώρισαν την αποθέωση. Τη μερίδα του… λέοντος των επευφημιών κέρδισαν ο Άλμπερτ Ριέρα, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βάσκος τεχνικός μιλώντας στους συνεργάτες του, τους τόνισε: “Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα γιατί είναι ένα κόκκινο… νησί”!

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των “ερυθρολεύκων”, Μανιάτης και Κουμορτζί θα είναι οι μοναδικές προσθήκες που θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν κινήσεις ή συμφωνίες με άλλες ομάδες και παίκτες, ενόψει του καλοκαιριού.

Τέλος οφείλουμε να επισημάνουμε ότι κατά τη συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με τους αρχηγούς, Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη, δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του τελυταίου.

Το τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες, κράτησε μόλις 1,5′ και οι δύο άνδρες συζήτησαν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο διεθνής μπακ…

Νίκος Γαβαλάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.