Εκτός ο Άμο,κολλάει του Μελίσση

Χωρίς τον τραυματία Πάμπλο Άμο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού εν όψει της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον τραυματία Πάμπλο Άμο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού εν όψει της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αμυντικός εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπεία .Κατά τα αλλά η προπόνηση της Δευτέρας περιείχε θέματα τακτικής και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς εστίασε στην επίθεση εναντίον οργανωμένης άμυνας και στις στημένες φάσεις. Πλην του Άμο, όλοι οι ποδοσφαιριστές των «Λιονταριών» συμμετείχαν στην προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο Λευκώνα κάτω από τσουχτερό κρύο και βροχή. Το ματς με τον ΠΑΟΚ όπως και όλα τα υπόλοιπα απ δω και πέρα είναι καθοριστικής σημασίας για την ομάδα το Σερρών η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση και βέβαια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει την επαφή της με τις ομάδες που προπορεύονται.

Κολλάει του Μελίσση
Πρόβλημα φαίνεται πως πρόεκυψε με την σχεδόν σίγουρη μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση. Ο Έλληνας αμυντικός ο οποίος είχε συμφωνήσει να πάει δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα των Σερρών και μάλιστα αναμενόταν τη Δευτέρα στην πόλη της Μακεδονίας για τις υπόγραφες. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη καθώς ο Μελίσσης εχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο με τους πράσινους και τα χρήματα που του δίνει η διοίκηση του Πανσερραϊκού δεν τον ικανοποιούν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.