“Γλυκοκοιτάζει” Φούντα η Σίτι

Έγγραφο με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει για δοκιμή τον Ταξιάρχη Φούντα, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. "Το συζητάμε μετά τις 14/5", η απάντηση της Ένωσης. Για 3 εκ. λίρες κάνει λόγο ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση.

Έγγραφο με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει για δοκιμή τον Ταξιάρχη Φούντα, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. “Το συζητάμε μετά τις 14/5”, η απάντηση της Ένωσης. Για 3 εκ. λίρες κάνει λόγο ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση.

Εδώ και μήνες ο Ταξιάρχης Φούντας αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα στο μεταγραφικό …παζάρι. Ο νεαρός άσσος του δικεφάλου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και απ’ το εξωτερικό. Αυτό που συνέβη όμως πριν από λίγες μέρες, ήταν κάτι που δεν το πίστευαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε, μέσω εκπροσώπου, έγγραφο με το οποία ζητάει για δοκιμή το νεαρό επιθετικό, αφού ήδη έχουν σχηματίσει μια πρώτη πολύ καλή γνώμη μέσω DVD.

Αυτό που τονίζει ο συγκεκριμένος ατζέντης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι ότι οι Άγγλοι πιστεύουν πως πρόκειται για ένα ταλέντο που αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αποδειχθεί …λίρα εκατό. Γι’ αυτό και (σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες) φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και το ποσό των 3 εκ. λίρες, σε περίπτωση όμως που πεισθούν (μέσω και της δοκιμής) ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που ψάχνουν.

Η απάντηση που δόθηκε πάντως απ΄την ΠΑΕ στο συγκεκριμένο έγγραφο, είναι ότι σαφώς και πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά, αλλά μέχρι τις 14 Μαϊου, όταν και θα γίνει η επόμενη Γ.Σ, στην οποία θα κριθεί το “αύριο” της ομάδας, δε γίνεται να παρθεί μία τόσο σημαντική απόφαση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.