Πρώτος σκόρερ ο Κάκος

Η "μάχη" του πρώτου σκόρερ μεταξύ των διαιτητών συνεχίζεται μεταξύ του Τάσου Κάκου και του Δημήτρη Καλόπουλου.

Η “μάχη” του πρώτου σκόρερ μεταξύ των διαιτητών συνεχίζεται μεταξύ του Τάσου Κάκου και του Δημήτρη Καλόπουλου. Ο Κερκυραίος διαιτητής βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης, αφού στους οκτώ αγώνες που έχει διευθύνει έως τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα μετράει 21 γκολ, έναντι 19 του ρέφερι της Μακεδονίας, ο οποίος με ένα αγώνα λιγότερο μετράει 19 γκολ.

Ο Κάκος έχει σφυρίξει τρία πέναλτι σε αυτά τα οκτώ ματς, ενώ ο Καλόπουλος τα διπλάσια, δηλαδή έξι. Όπως είναι φυσικό ο ρέφερι από την Μακεδονία είναι πρώτος στην σχετική λίστα των πέναλτι, αφού η δεύτερη καλύτερη επίδοση είναι αυτή του Κάκου. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην τρίτη θέση απέχουν αρκετά, καθώς ο Κωνσταντινέας έχει 16 γκολ σε επτά ματς και οι Μήτσιος-Παππάς 15 γκολ.

Στις κόκκινες κάρτες τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, αφού οι Κάκος, Τριτσώνης και Τσινιάρης ισοβαθμούν με τρεις στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο τελευταίος έχει αυτή την επίδοση σε επτά αγώνες, ενώ οι δυο πρώτοι σε οκτώ. Ο Κωνσταντινέας μετράει τέσσερις αποβολές στους επτά αγώνες που έχει διευθύνει και μόλις μια κόκκινη κάρτα.

Επίσης, οι Τριτσώνης και Σταθόπουλος είναι οι διαιτητές των γηπεδούχων, καθώς μετρούν από πέντε “άσους” στους αγώνες που έχουν διευθύνει, με τον δεύτερο μάλιστα να μην έχει σφυρίξει αγώνα που να έχει πάρει τη νίκη ο φιλοξενούμενος. Ρέκορμαν συμμετοχών στο εφετινό πρωτάθλημα είναι ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου με εννέα παρουσίες σε αγώνες της Super League, ενώ τον ακολουθούν οι Κάκος και Τριτσώνης με οκτώ.

Ο Κάκος είναι στην κορυφή μιας ακόμα κατηγορίας, αφού με 55 κίτρινες κάρτες οδηγεί την κούρσα των “κιτρινιάρηδων” του ελληνικού πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Τσινιάρης με 53 κίτρινες κάρτες, ενώ ο τρίτος Σιδηρόπουλος έχει 47. Ο διαιτητής με τα περισσότερα… σουτ σε αγώνες της Super League είναι ο Παμπορίδης με μέσο όρο 21,40, ενώ τον ακολουθεί ο Βοσκάκης με 20,75. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σπάθας με μέσο όρο 20,57 και στην τέταρτη ο Σταθόπουλος με 20,50.

Τέλος, τα περισσότερα σφυρίγματα σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου με μέσο όρο 45,40, ενώ ο Ανδρέα Παππάς του συνδέσμου Αθηνών με 44,14 βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τον ακολουθεί ο Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας με 42,83 και ο Κωνσταντινέας με μέσο όρο 40,29. Ο Κύρκος της Ηπείρου έχει 43 σφυρίγματα, αλλά μόλις σε ένα ματς και έτσι βγαίνει εκτός συναγωνισμού για την κατάληψη της πρώτης θέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.