Εκτός για 10 ημέρες ο Τσέζαρεκ

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο αποχαιρετά το 2010 ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, καθώς είναι τραυματίας. Επανέρχεται για Γκροζίντσι.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο αποχαιρετά το 2010 ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, καθώς είναι τραυματίας. Οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο αποδείχθηκαν τελικά πολύ πιο σοβαρές απ΄ ότι αρχικά υπολόγιζε, καθώς θα τον αφήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για 10 ημέρες. Είναι αυτονόητο πως δεν προλαβαίνει το εναρκτήριο παιχνίδι του β΄γύρου με την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για το συγκεκριμένο ματς αμφίβολος είναι ο Κάρλος Τόχα που έχει ενοχλήσεις στον τένοντα, ενώ κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χουάνμα, Αγτζίδης, Παπαζαχαρίας.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ έχει δώσει ρεπό για την Πρωτοχρονιά στους παίκτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί του για το πρωί της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα αλλάξουν το χρόνο με τα προσφιλή τους πρόσωπα (οι περισσότεροι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη), λίγο πριν μπουν στη τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει Καβάλας.

Εξάλλου μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω εορταστικής περιόδου, μπορεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι να αργεί ακόμη, ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Αντιπροσωπεία, λοιπόν, της ΠΑΕ θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στη βρετανική πόλη, προκειμένου να διευθετήσει την εκεί παραμονή της ομάδας το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου. Οι άνθρωποι του Αρη θα κλείσουν τα ξενοδοχεία στα οποία θα διαμείνουν η αποστολή και οι διοικούντες την ΠΑΕ, ενώ θα ρυθμίσει και το θέμα της κίνησης  των «κίτρινων» φιλάθλων στο Μάντσεστερ, όπως και το πώς θα μεταβούν στο γήπεδο της αγγλικής ομάδας.

Επανέρχεται για Γκροζίντσι
Φαίνεται πως το καλοκαιρινό φλερτ του Αρη με τον Καμίλ Γκροζίτσκι της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, επανέρχεται και μάλιστα με δηλώσεις του ίδιου του Πολωνού ποδοσφαιριστή! Ο Γκροζίτσκι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε πως μιλά με τον Αρη και πως αρχές της νέας χρονιάς θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του: «Εχω μάθει για το ενδιαφέρον του Αρη και άλλων δύο ομάδων από την Τουρκία. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να φύγω τον Ιανουάριο από τη Γιαγκελόνια, όμως εγώ θα αποφασίσω που θα πάω», τόνισε.

Λίγο νωρίτερα το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για τον Γκροζίτσκι επισημοποίησε και ο πρόεδρος της ομάδας από το Μπιάλιστοκ, κ. Κουλέτζα: « Μιλάμε με τον Αρη, την Ανκαραγκουτσού και άλλη μια ομάδα από τη Τουρκία. Πρέπει να μας πει ο παίκτης που θέλει να πάει και ακολούθως να αποφασίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερα χρήματα από την ομάδα με την οποία τελικά θα συμφωνήσουμε. Από το νέο έτος θα έχουμε περισσότερα να πούμε», κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης των Πολωνών.

*Ότι καλύτερο ενόψει του 2011 εύχεται η κιτρινόμαυρη ομάδα ενόψει του 2011: «Η ΠΑΕ Αρης εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, πάνω απ΄ όλα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Γαλήνη το 2011», αναφέρει απευθυνόμενη σε όλους τους φίλους του Αρη.
                                                                Παναγιώτης  Στεφάνου  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.