Βιάζονται για μεταγραφές στη Λάρισα

Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία βρίσκονται ο Κώστας Πηλαδάκης με το Γιορν Άντερσεν προκειμένου να καθορίσουν το μεταγραφικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η Λάρισα τον Ιανουάριο.

Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία βρίσκονται ο Κώστας Πηλαδάκης με το Γιορν Άντερσεν προκειμένου να καθορίσουν το μεταγραφικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η Λάρισα τον Ιανουάριο. Τα φαξ από τα γραφεία των μάνατζερ πάνε και έρχονται στα γραφεία της ΑΕΛ και τόσο ο Νορβηγός προπονητής όσο και ο πρόεδρος της ομάδας προσπαθούν να ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Για να ακριβολογούμε το φινάλε του πρώτου γύρου βρήκε τη Θεσσαλική ομάδα καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς καθιστώντας εκ των πραγμάτων απελπιστικά δύσκολη την υπόθεση παραμονής.
Με δεδομένη τη συμφωνία με τον Καμίελ Τσοντοφάλσκι για τη θέση του τερματοφύλακα η διοίκηση της ΑΕΛ στην παρούσα  φάση έχει ρίξει το βάρος των προσπαθειών  της στην απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών εντός των επομένων ημερών, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στον Γιέρν Άντερσεν να μπορεί να τους χρησιμοποιήσει αν όχι στο ματς με τον Ατρόμητο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτοί βέβαια δεν είναι άλλοι από τους Οριέλε Καπού και Εμίλ Ντίκα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι δύσκολη περίπτωση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νάντ όμως στη Λάρισα αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον πάρουν είτε ως ελεύθερο, είτε ως δανεικό με προοπτική αγοράς για το καλοκαίρι. Δύσκολη περίπτωση αποτελεί και ο Ρουμάνος αμυντικός χαφ τον οποίο η Κλούζ δέχεται να παραχωρήσει αφού θέλει να απαλλαγεί από μερικά ακριβά συμβόλαια, όμως δεν πρόκειται να το κάνει χωρίς το ανάλογο αντίτιμο. Από κει και πέρα οι άνθρωποι της ΑΕΛ κοιτάζουν και για δεξί μπάκ καθώς ακόμα για έναν ίσως και δυο επιθετικούς εάν θεωρήσουμε σχεδόν σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει από τον κάμπο και ο Μακίνουα. Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την διοίκηση της Λάρισας να έχει επαφές με τον Παντελή Καπετάνο, διαψεύστηκαν και από τις δυο πλευρές. Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες, μπορεί και πριν το τέλος του χρόνου αναμένουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις των πρώτων ονομάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.