Πολλά τα προβλήματα στον Ατρόμητο

Με πάρα πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.

Με πάρα πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου.
Οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου όμως ουσιαστικά ο Γιώργος Δώνης δεν μπορούσε να δουλέψει όπως θα ήθελε και να προετοιμάσει την ομάδα καθώς δεν είχε στην διάθεση του ούτε λίγο ούτε πολύ έξι ποδοσφαιριστές . Εκτός από τους Σκόνδρα, Καραγκιολίδη που προσβλήθηκαν την Δευτέρα από ίωση, εκτός προπόνησης έμειναν σήμερα οι Μπαζίνσκι, Μπάλας και Αθανασίου για τον ίδιο λόγο. Και οι πέντε ποδοσφαιριστές ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή ελπίζοντας ότι θα την ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό ώστε να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Τρίτης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις από το ματς κυπέλλου με αντίπαλο την Καβάλα, αλλά την Τρίτη υποβλήθηκε σε μαγνητική που ευτυχώς και για τον ίδιο και για τον Ατρόμητο, βγήκε «καθαρή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.