Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουμορτζί

Με μια ακόμα πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Με μια ακόμα πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League.Ο Τάκης Λεμονής περίμενε τους κυανέρυθρους στις 11 το πρωί στο προπονητικό κέντρο “Απήλιον”, για την πρωινή προπόνηση και το ευχάριστο για τον τεχνικό των Νεοσμυρνιωτών είναι ότι είδε σχεδόν όλους τους παίκτες του να δίνουν το παρών.
Και αυτό γιατί  τόσο ο Κουμορτζί, όσο και οι Βαρό, οι οποίοι ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα πριν οι κυανέρυθροι αναχωρήσουν για διακοπές, έχουν “μπεί” κανονικά σε πλήρη ρυθμό. Αντίθετα μία ενόχληση στη μέση έστειλε τον Σαλαλί για ατομικό πρόγραμμα και εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Τετάρτη. Η πρώτη εκτίμηση πάντως δεν είναι ανησυχητική για τον Αλγερινό επιθετικό του Πανιωνίου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Λεμονή
Οι Μπάλαμπαν , Ριέρα και Κούκετς υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες είχαν υποβληθεί οι συμπαίκτες τους την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω του ότι και οι 3 ποδοσφαιριστές είχαν ελαφρές ενοχλήσεις από τραυματισμούς και δεν είχαν υποβληθεί μαζί με τους υπόλοιπους.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στο “Απήλιον”
 
Μόνο μία ημέρα ρεπό
 
Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές ότι σε ότι αφορά το υπόλοιπο των εορτών, θα τους δώσει μόνο μία ημέρα ρεπό ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Η έναρξη του Β’ γύρου, με τους δύο αγώνες την εβδομάδα που ακολουθεί μετά την Πρωτοχρονιά, όσο και η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου  δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ρεπό και ξεκούραση. Αυτό εξάλλου τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, προαναγγέλλοντας αλλαγές σε ότι αφορά τις προπονήσεις, τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τιμ, τη σκληρή δουλειά που τους περιμένει και όλα τα σχετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.