“Θέλουμε το κύπελλο”

Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος είναι ο μεγάλος εφετινός στόχος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μπίλιτς να είναι στις πρώτες θέσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ μίλησε και για την έως τώρα πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά στην Ευρώπη. Ο Ποικιλίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».

Αναλυτικά δήλωσε: «Όλη η ομάδα είχε ανάγκη από ένα διάλειμμα, από την Τετάρτη επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά τη νέα χρονιά».

Για τα δημοσιεύματα για Μπίλιτς: «Ο Μάκης Χάβος είναι πετυχημένος βάσει των αποτελεσμάτων της ομάδας και δεν νομίζω ότι αληθεύουν αυτά που γράφονται. Τέτοιες μέρες ακούγονται και λέγονται πολλά».

Για τα περσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη: «Δεν χρειάζεται να στεκόμαστε στο παρελθόν. Σίγουρα μας έχει μείνει η διπλή επιτυχία στο Καραϊσκάκη, όπως και η νίκη στην Τούμπα».

Για την πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Έχουμε μείνει πίσω, αλλά έχουμε τους παίκτες για να μειώσουμε αυτή τη διαφορά και να πλησιάσουμε την κορυφή. Υπάρχει βεβαίως και το κύπελλο, το οποίο θέλουμε να κατακτήσουμε. Όπως έχει πει και ο πρόεδρος, όμως, πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε κάτι».

Για το αν οι απαιτήσεις των οπαδών… φοβίζουν τη διοίκηση: «Γι’ αυτό είμαστε εδώ, με αυτόν τον στόχο μπήκε μπροστά ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Με όσα πετύχαμε με την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δείξαμε τι μπορούμε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται πάλι στις πρώτες 2-3 θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει όλες τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο».

Για το Γιουρόπα Λιγκ και την ΤΣΣΚΑ: «Ξέρουμε την ομάδα μας, τις δυνατότητές της. Δεν μπορώ να σας πω ότι στόχος είναι ο τελικός του Δουβλίνου. Θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει ρόλο το μπάτζετ. Ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ αποκλείστηκαν από τον ΠΑΟΚ φέτος. Είναι ένα εξτρά κίνητρο για εμάς. Θα παλέψουμε. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ κόντρα σε μεγάλες ομάδες παρουσιάζεται πιο δυνατός. Αυτό πιστεύω ότι θα δούμε και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ».

Για τις μεταγραφές και τους Άραβες: «Ο προγραμματισμός έχει γίνει, είτε έρθουν οι Άραβες είτε όχι. Βεβαίως, στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ, θα ήταν καλύτερο να έρθουν. Δεν έχει αλλάξει κάτι, περιμένουμε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάψει να κυνηγά το καλύτερο και να στοχεύει στο να πρωταγωνιστεί».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Έβαλε τη σφραγίδα του, είναι πολύ καλός προπονητής, από τους καλύτερους που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ».

Για το 2010: «Η πρόκριση στην Πόλη. Όλη η κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Μας σημάδεψε όλους όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα τα τελευταία 3,5 χρόνια και μας έκανε περήφανους».

Για το τέλος τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.