Αποφασίζει ο Βαλβέρδε

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση κορυφής για τα μετεγγραφικά.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση κορυφής για τα μετεγγραφικά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να καταθέσει την οριστική του απάντηση σχετικά με το που θα στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, με το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Βάσκος τεχνικός επιθυμεί έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Άριελ Ιμπαγάσα, καθώς πιστεύει πως όταν απουσιάζει ο Αργεντινός μέσος, υπάρχει σοβαρά πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού για την ομάδα του.

Οι σκέψεις για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου φαίνεται πως αναβάλλονται και πηγαίνουν για το καλοκαίρι, όπως και το θέμα του επιθετικού, καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραχωρήσει μόνο τον Κώστα Μήτρογλου με μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο και όχι και τον Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος παίκτης θα παραμείνει στο Ρέντη, ως εναλλακτική λύση πίσω από τους Μιραλάς και Πάντελιτς. Όσον αφορά στον διεθνής Έλληνα επιθετικό, αυτός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, καθώς έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί και πάλι με τον Τάκη Λεμονή.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και ο Άρης, όμως ο παίκτης εμφανίζεται αρνητικός. Όσον αφορά στο θέμα του Μανιάτη, ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα το αν θα κινηθεί από τώρα για την απόκτησή του ή αν θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Ιανουάριο. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να μελετούν τους παίκτες που έχουν προταθεί, ενώ η διοίκηση περιμένει τις οριστικές εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, πριν δώσει την συγκατάθεσή της για να ξεκινήσουν οι επαφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.