Τρέχουν να προλάβουν

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτηση ενός επιθετικού.
Τα όρια και οι ελιγμοί Ματιές σε Αλντιτορ Το παράπονο του Βαζέχα

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι «πράσινοι» φέρονται έτοιμοι να ανακοινώσουν τον παίκτη, που θα δώσει βοήθειες στον Τζιμπρίλ Σισέ, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει έναν περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αυτό σημαίνει πως ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ στη. «μαύρη λίστα» φέρεται να βρίσκεται και ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος υπολογίζονταν ως εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Γάλλο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη άμεσα, προκειμένου να έχει ημέρες ώστε να δουλέψει μαζί του. Ήδη στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ έχουν φτάσει δεκάδες φαξ με προτάσεις διαφόρων παικτών, ανάμεσά τους, οι Άουτσε και Άλντιντορ, με τον πρώτο να είναι αουτσάιντερ και τον δεύτερο να είναι μια δύσκολη περίπτωση. Οι «πράσινοι» κοιτούν τη δεδομένη χρονική στιγμή για την απόκτηση ενός επιθετικού με δανεισμό, διατηρώντας το καλοκαίρι μια οψιόν αγοράς, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά στο θέμα του Κουμορτζί, οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του παίκτη, ενώ πλέον δύσκολα θα στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στην περίπτωση του Γκανέζου μέσου. Επίσης, το τμήμα σκάουτινγκ του «τριφυλλιού» έχει τσεκάρει και ορισμένες περιπτώσεις παικτών από το ισπανικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» απολαμβάνουν τις ημέρες της άδειάς του, καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 29 Δεκεμβρίου. Ο Φερέιρα θα περιμένει τους «πράσινους», προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.