Ουκρανικό ενδιαφέρον για τον Πίντο

Πρόταση για την παραχώρηση του Αντρέ Πίντο περιμένει ο Παναθηναϊκός τις προσεχείς ημέρες από την Ουκρανία.

Πρόταση για την παραχώρηση του Αντρέ Πίντο περιμένει ο Παναθηναϊκός τις προσεχείς ημέρες από την Ουκρανία. Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο τουλάχιστον δυο ομάδων της συγκεκριμένης χώρας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τις Ντνιέπρ και Μέταλιστ, οι οποίες ετοιμάζουν ήδη προτάσεις για την απόκτησή του.

Το ποσό που φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Ουκρανοί μέχρι στιγμής είναι οι 400 χιλιάδες ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να αυξηθεί αν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν τους μνηστήρες να είναι δυο και κατόπιν των διαπραγματεύσεων που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες. Ο Πίντο είχε αποκτηθεί από τους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο, όμως δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις τους. Για αυτό τον λόγο και η διοίκηση είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δε είναι αρνητικοί στην συγκεκριμένη παραχώρηση και λόγω των οικονομικών δεδομένων της ομάδας. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών, πλην αφού παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Μπουμσόνγκ, προς αποχώρηση οδεύει και ο Βελάσκες. Οι «πράσινοι» θα μείνουν μόνο με τον Τριανταφυλλόπουλο στη συγκεκριμένη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.