Οδηγίες από ΕΠΟ για τις άδειες

Με το Club Licencing Quality Standard της επιλεγμένης και συνεργαζόμενης με την UEFA εταιρείας SGS και με το ISO της εταιρείας ελέγχου AVRV πιστοποιήθηκε το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Με το Club Licencing Quality Standard της επιλεγμένης και συνεργαζόμενης με την UEFA εταιρείας SGS και με το ISO της εταιρείας ελέγχου AVRV πιστοποιήθηκε το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Η εκδότρια αρχή των αδειών συμμετοχής στις ελληνικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιθεωρείται κάθε χρόνο από την SGS για την τήρηση του πρότυπου Club Licencing Quality Standard, το οποίο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Ανθρώπινο Δυναμικό και Υποδομές Χρησιμοποιούμενα Εγγραφα Ανασκόπηση και Βελτίωση Κύρια Διαδικασία (περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ, τη μεθοδολογία λειτουργίας του τμήματος και τη σύννομη χορήγηση αδειών).

Με σκοπό την ενίσχυση της αξιοπιστίας του και τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ προέβη στoν έλεγχό του και από τον οίκο AVRV σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2008, το οποίο πιστοποιεί επιπλέον ενότητες απ? όσες απαιτεί το Club Licensing Quality Standard.

Οι ανωτέρω αξιολογήσεις πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απαρέγκλιτη τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών και κανονισμών του προγράμματος αδειοδότησης, που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια με κεντρική ευθύνη της UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.