Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ημιτελικό

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση και να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση και να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ακόμα και ο Μάρτον Φούλοπ αναμένεται σήμερα στην Τρίπολη και μέχρι την Πέμπτη θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, προκειμένου να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητικού τιμ για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα.

Σήμερα έγινε γενική προπόνηση με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη, ενώ η προετοιμασία για τον ημιτελικό του Σαββάτου στην Τρίπολη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.

Ο Μπακασέτας προτάθηκε για MVP

Ο Τάσος Μπακασέτας του Αστέρα Τρίπολης προτάθηκε από την αρμόδια επιτροπή για Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP) της 30ης  αγωνιστικής χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον του ΟΦΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, προηγείται στη σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων ο Κώστας Κατσουράνης του ΠΑΟΚ 89,59% και ακολουθεί ο Τάσος Μπακασέτας με 8,41%. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Βίκτορ Βιτόλο του Παναθηναϊκού με 2,00%

Η ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Σε αυτόν τον αγώνα κερδίζει η ζωή

Με σύνθημα «Σε αυτόν τον αγώνα, κερδίζει η ζωή» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία έξω από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και πριν τον αγώνα Αστέρας-ΟΦΗ, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο αιμοδοσίας και η Super League, στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League, που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτή η δράση έγινε σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας τις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, ενώ όσοι συμμετείχαν στην αιμοδοσία κέρδισαν δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα με τον ΟΦΗ.

Φίλαθλοι του Αστέρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Π.Α.Ε., δίνοντας αίμα και αποδεικνύοντας στην πράξη τη διάθεση αλληλεγγύης, με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Τρεις παίκτες του Αστέρα στο φιλικό της παίδων

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στη φιλική αναμέτρηση της εθνικής παίδων με την ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού σήμερα το απόγευμα (16:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κάλεσε ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, συμπεριλαμβάνονται και τρεις του Αστέρα Τρίπολης, ο Χρήστος Πολύδωρος, ο Λάζαρος Βελίσσαρης και ο Απόστολος Τσιώλης.

Ο Λαδάς στην εθνική νέων

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Παναγιώτης Λαδάς κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής νέων Θοδωρή Παχατουρίδη, για τον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με την Ουκρανία που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη 24/4/2013 και ώρα 14:00. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής νέων, ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (5-10/6/2013, Πολωνία).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.