Ετοιμος κι ο Ολίσε

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών ο Σέκου Ολίσε - αφού πρώτα εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας - μπήκε σε πλήρεις κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών ο Σέκου Ολίσε – αφού πρώτα εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας – μπήκε σε πλήρεις κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Πλέον στο απουσιολόγιο αναφέρονται τα ονόματα μόνον των Κατσικά, Σταφυλίδη, Βούκιτς, οι οποίοι και συνεχίζουν ο καθένας το δικό του, ατομικό πρόγραμμα.

Στο κυρίως μενού της σημερινής προπόνησης που διεξήχθη στην Τούμπα και την οποία παρακολούθησαν και οι κ.κ. Βρύζας – Γεωργιάδης έχοντας επιστρέψει από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, υπήρχαν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μ’ εσωτερικό διπλό. Να σημειωθεί πως σ’ αυτό δε συμμετείχαν οι Λίνο, Λάζαρ καθώς κρίθηκε φρόνιμο λόγω των διαδοχικών τους παρουσιών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω.

Αν λογίσουμε τη σύνθεση της μιας εκ των δυο ομάδων του «οικογενειακού διπλού» ως πρόβα για το αρχικό σχήμα του προσεχούς Σαββάτου, ο Ιτάνζ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια με τον Ετο δεξιά και τον Κωνσταντινίδη αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Κατσουράνης – Σίλντενφελντ. Μπροστά τους, δεξιά ήταν ο Λόρενς, ο Κάτσε με τον Φωτάκη στο κέντρο κι ο Καμαρά αριστερά. Τέλος, καμία έκπληξη και στο επιθετικό δίδυμο με τους Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη να το συνθέτουν. Ωστόσο, απομένουν ακόμη δυο κρίσιμες προπονήσεις όπου και θα φανούν οι ακριβείς διαθέσεις της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.