“Ο Εργοτέλης ειναι η οικογένεια μου”

Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας του Εργοτέλη, o Σίλβα Τζούνιορ, μίλησε στο ergotelis.gr για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, αλλά και την δική του παρουσία στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, αναφέρθηκε.
 
Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε ηττηθεί. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, κάναμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε γρήγορα ένα γκολ και δεν πήραμε τη νίκη. Συνολικά ήταν ένας καλός αγώνας για τον Εργοτέλη».
 
Στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:
«Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Αυτές που βρίσκονται στην 6η-7η  θέση έχουν μόλις τρείς βαθμούς διαφορά με εμάς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας. Διαθέτουμε τη δύναμη και την ομάδα για να το κάνουμε. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η εμπειρία που έχω στο ποδόσφαιρο και τα χρόνια που βρίσκομαι στον Εργοτέλη με κάνουν όχι απλά να αισιοδοξώ, αλλά και να είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Οπως λέει και ο πρόεδρος, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα! Όταν ήρθα ο Εργοτέλης ήταν στη Super League και είχα μια αποστολή: να μείνει ο Εργοτέλης στην μεγάλη κατηγορία. Φέτος τελειώνει το συμβόλαιο μου και το καλοκαίρι θα δούμε αν θα μείνω και άλλο χρονικό διάστημα στην ομάδα, ωστόσο αν είναι ο τελευταίος μου χρόνος θέλω να φύγω από εδώ με τον Εργοτέλη να παραμένει στην μεγάλη κατηγορία».
 
Στον τραυματισμό και την παρουσία του στην ομάδα:
«Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχα. Μάλιστα πήρα χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Επιστρέφω με περισσότερη δύναμη για να βοηθήσω την ομάδα. Για μένα ήταν δύσκολο να βλέπω τους συμπαίκτες μου να αγωνίζονται και να μην μπορώ να τους βοηθήσω, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα για να καταφέρουμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς. Τώρα επιστρέψαμε στις νίκες και πήραμε κάποιους βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια. Την περίοδο που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού έμαθα περισσότερα. Είδα αυτά που χρειάζεται και πρέπει να κάνω για την ομάδα. Όταν δεν αγωνίζεται ένας παίκτης βλέπει καλύτερα τα πράγματα. Σε αυτό το διάστημα προσπάθησα πολύ να καταλάβω τί χρειάζεται από εμένα η ομάδα.
Ο Εργοτέλης για μένα είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Για εμένα το σπίτι μου είναι ο καλύτερος χώρος. Στο σπίτι που ζούσα από μικρό παιδί με την οικογένεια μου το αγάπησα. Κάποια μέρα μεγάλωσα και έφυγα, ωστόσο αγάπησα πολύ το σπίτι και την οικογένεια μου. Έτσι και τώρα αγαπώ τον Εργοτέλη, αλλά δεν θα είμαι για πάντα στον Εργοτέλη».
 
Στον φίλαθλο κόσμο:
«Θέλουμε τη βοήθεια από αυτούς που πιστεύουν στον Εργοτέλη, από αυτούς που κλαίνε και γελάνε μαζί μας. Για τον κόσμο αυτόν εμείς θα «πολεμήσουμε» και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.