“Ο Ηρακλής μας φέρθηκε σαν σκουπίδια”

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Ηρακλή ,μίλησε ο Δημήτρης Γιάντσης σε συνέντευξη του στο Sentra FM 103,3.

O επιθετικός της Κέρκυρας, έβγαλε παράπονο για την συμπεριφορά των ανθρώπων του γηραιού, ενώ μίλησε ακόμα για την πορεία της Κέρκυρας και τους προσωπικούς του στόχους

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Δ. Γιάντση στον “Sentra FM”:

Για τη φυγή του από τον Ηρακλή: «Λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου μου έγιναν πολλά πράγματα, όμως ανήκουν στο παρελθόν. Άργησε η εκδίκαση της απόφασης και επειδή πέρυσι δεν είχα πολλά παιχνίδια ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το σημαντικότερο σ’ αυτήν την ηλικία είναι να παίζεις. Κάποιοι φέρθηκαν άσχημα σε εμένα και τον πατέρα μου που δούλευε στην ΠΑΕ, του φέρθηκαν σαν σκουπίδι. Εγώ ήμουν στον Ηρακλή τα τελευταία 10 χρόνια. Όταν μπλέχτηκε η οικογένεια μου στην υπόθεση του συμβολαίου ήμουν κάθετος. Του έλεγαν ‘απολύεσαι και δεν θα πάρεις αποζημίωση τα δεδουλευμένα 10 μηνών’. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή όμως κάποιοι άνθρωποι δεν με σεβάστηκαν. Στον κ. Ξανθόπουλο και στον κ. Κούλη χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για μένα. Στον Ηρακλή εύχομαι καλή επιτυχία, έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν».

Για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και την φιλοσοφία του: «Το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη πιστεύω πως ήταν το καλύτερό μας μέχρι στιγμής. Ο κ. Μπάντοβιτς μας έδωσε την αυτοπεποίθηση, μας έκανε να πιστέψουμε ότι ανήκουμε στη Super League και πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο προκειμένου να παίρνουμε το αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η θέση του στον αγωνιστικό χώρο: «Η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Όμως δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ όπου αποφασίσει ο προπονητής μου».

Για την πορεία της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα: «Η συγκομιδή μας μέχρι τώρα είναι καλή αν και από κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα. Έχει μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων και αυτό κάνει πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Νομίζω πως στη συνέχεια θα δούμε καλύτερο θέαμα απ’ όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πιο δεμένος και κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη ομάδα, όμως λίγο-πολύ όλες οι ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία, στο ίδιο καζάνι βράζουν. Αυτές οι ομάδες έχουν παίκτες αξίας που με μια ενέργεια μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Η αλήθεια είναι πως και εγώ περίμενα περισσότερα σε επίπεδο θεάματος. Η ομάδα που με έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής είναι η Καβάλα καθώς είναι πολύ καλά δουλεμένη».

Για τους στόχους που έχει στην καριέρα του: «Στόχος μου είναι να είμαι υγιής, να παίξω πολλά παιχνίδια και κυρίως να σωθεί η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.