Γιαννιώτας: «Δίνουμε το 150%» (video)

Στα αποθέματα δυνάμεων που έδειξαν οι παίκτες του Άρη στάθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποκλειστικά στην κάμερα της Nova.

Στα αποθέματα δυνάμεων που έδειξαν οι παίκτες του Άρη στάθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποκλειστικά στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του παίκτη των Θεσσαλονικέων: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη που πετύχαμε. Ήταν μεγάλη η προσπάθειά μας, αναγνωρίζω τη στήριξη του κόσμου αλλά και όλου του ελληνικού κοινού που παρακολουθεί την πορεία μας. Δίνουμε το 150% και δόξα τω Θεώ αν όλα πάνε καλά, να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Οι βαθμοί μετράνε και δεν έχει σημασία τόσο το σκορ. Ακόμη και το μισό-μηδέν έχει αξία. Σε δέκα ημέρες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει. Έχουμε την τύχη μας στα πόδια μας, ελπίζω να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα».

Στην κάμερα της Nova μίλησε και ο σκόρερ του 1-0 των «κίτρινων» Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Δεν είναι νίκη παραμονής, απλώς ένα καλό αποτέλεσμα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ξέραμε ότι θέλουμε δύο νίκες για να σωθούμε και μαθηματικά. Είχαμε χαρακτήρα στο παιχνίδι μας: Πείσμα, πάθος, θέληση και πίστη και βοήθησε αυτό. Περίμενα να νικήσουμε, γιατί το θέλαμε πολύ. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Μας βοήθησε και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.