Χορταστικό θέαμα και μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη(video)

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη από τον Πανιώνιο πάρα το γεγονός ότι για περισσότερο από 60 λεπτά έπαιζε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαρίν

Ύστερα από ένα πολύ όμορφο ματς πλούσιο σε φάσεις και γκολ Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Η Ξάνθη ήταν πολύ καλύτερη από τον Πανιώνιο πάρα το γεγονός ότι για περισσότερο από 60 λεπτά έπαιζε με παίχτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μαρίν.

Οι Θρακιώτες έχασαν πέντε κλασικές ευκαιρίες με Μαρσελίνιο και Σολτάνι να καθαρίσουν το ματς και μαζί έχασαν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική την είσοδό τους στα πλέι οφς που δίνουν και διαβατήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αποβλήθηκε με κόκκινη στο 30ο λεπτό ο Μαρίν ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με το Γουνδουλάκη που είδε την κίτρινη του Αρετόπουλου

Τα πλάνα των προπονητών
Με σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Ξάνθη. Ο Λοντίγκιν στο τέρμα και οι Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας και Κομεσίδης στην αμυντική γραμμή. Στη μεσαία γραμμή Ντιέ και Φλίσκας σε ρόλο αμυντικού χαφ με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τους Μαρσελίνιο και Μαρίν στα άκρα και το Σολτάνι στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ξάνθη με την ψυχολογία στα ύψη από τα πέντε συνεχόμενα διπλά μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας απέναντι της έναν Πανιώνιο με ολοφάνερα τα σημάδια της χαλάρωσης από την επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την παραμονή.
Οι Ακρίτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Πανιωνίου στο 5ο λεπτό με τον Μάνταλο.

Ένα γκολ που απελευθέρωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό, να πάρουν τη μάχη του κέντρου και να δημιουργήσουν κινδύνους για την εστία του Γιαννακόπουλου με σημαντικότερη στιγμή αυτή του 20ου λεπτού, όπου ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων απέκρουσε το σουτ του Μαρίν, έχοντας προλάβει νωρίτερα να αλλοιώσει  και το γύρισμα του Μαρσελίνιο προς το Σολτάνι.
Και ενώ η Ξάνθη έλεγχε πλήρως το παιχνίδι στο 30 μια κοκορομαχία του Μαρίν με το Γουνδουλάκη, άλλαξε τις ισορροπίες στο  ματς.

Ο Αραιτόπουλος απέβαλε, λανθασμένα, το Γάλλο της Skoda και αρκέστηκε σε κίτρινη στον Γουνδουλάκη, γεγονός που άλλαξε τα δεδομένα του ματς.
Δυο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και με ένα γυριστό του  Αραβίδη ισοφάρισε σε 1-1.
Η Ξάνθη παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίχτη λιγότερο δεν κλείστηκε, ψάχνοντας το 2ο γκολ που θα μπορούσε να το έχει πετύχει  στο 42ο λεπτό όταν ο Μαρσελίνιο, μετά από κάθετη του Μάνταλου βγήκε μόνος του αλλά πλάσαρε άστοχα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Πανιώνιος έφτασε στο γκολ παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ. Ο Γουνδουλάκης έβγαλε πολύ όμορφα με τακουνάκι τον Κολοβό μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έγραψε το 2-1.
Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς στο 52ο λεπτό η Ξάνθη ισοφάρισε με απ ευθείας φάουλ του Μάνταλου από αριστερά.

Η συνέχεια ανηκε ολοκληρωτικά στην Skoda που σε διάστημα 11 λεπτών (58′ με 69′)έχασε πέντε κλασικά τετ α τετ (τρία με το Μαρσελίνιο και δύο με τον Σολτάνι) για να καθαρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη.
Η εξιλέωση του Μαρσελίνιο ήρθε στο 84ο λεπτό. Ο Ράιαν που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο γήπεδο ανατράπηκε από τον Κούρτη και ο Αρετόπουλος υπέδειξε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.
Ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 88ο λεπτό ισοφάρισε με τον Κουλουχέρη ύστερα από κόρνερ του Ντούνη.

Το 3-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ένα σκορ χορταστικό για τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς, που όμως άφησε μια γεύση πικρίας στους παίκτες της Ξάνθης που σίγουρα δικαιούνταν κάτι καλύτερο.
 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Γουνδουλάκης, Κουλοχέρης
Κόκκινη: Μαρίν
Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
(Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (61΄ Παναγιωτούδης), Σάμαρης (70΄ Ντούνης), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Αραβίδης, Μενδρινός (82΄ Μπούζας).

ΞΑΝΘΗ
(Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Μάνταλος (86΄ Πρίττας), Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Σολτάνι (81΄ Σμιθ), Γούτας, Ντιέ (70΄ Ντάνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.