Θέλει σερί νικών ο Χιμένεθ

Να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει από τους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν τη νίκη στο Σπλιτ, απέναντι στη Χάιντουκ και να στρέψουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο προπονητής της Ένωσης εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και δε θέλει σε καμία περίπτωση, οι παίκτες του να παρουσιαστούν χαλαροί στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Χιμένεθ τόνισε με νόημα στους παίκτες του: «Ξεχάσαμε ήδη την Ευρώπη και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Έχουμε δύο σερί νίκες και πρέπει να τις κάνουμε τρεις, τέσσερις, πέντε. Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί. Δεν κάνουμε τίποτα αν φέρουμε ισοπαλία την Κυριακή».

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Χιμένεθ δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Τζεμπούρ και Καφέ, ενώ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης απέναντι στους Κροάτες. Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο τεχνικός της ΑΕΚ για το αν αξίζει ο Ζερόμ Ροτέν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του. Ο 32χρονος Γάλλος μέσος ξεκίνησε προπονήσεις την Πέμπτη και οι πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων της Ένωσης είναι να του προσφερθεί συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν.

Τέλος, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Σιδεράκη από τον Θρασύβουλο. Ο νεαρός τερματοφύλακας έει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στους Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Λουκτρακίου, ΑΕ Γιάννενα, Χαϊδάρι και Απόλλων Αθηνών. Ο 23χρονος παίκτης είχε ενταχθεί στη μετεγγραφική λίστα της Ένωσης από το φιλικό των δυο ομάδων, στην αρχή της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.