Τα λέει με Λιανό ο Τσακίρης

Η διορία που είχε βάλει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για την κατάθεση προτάσεων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ πέρασε και κανένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανίστηκε.

Η διορία που είχε βάλει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για την κατάθεση προτάσεων για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ πέρασε και κανένας ενδιαφερόμενος δεν εμφανίστηκε. Όπως δείχνουν τα πράγματα ο ιδιοκτήτης των κυανέρυθρων θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Αυτό το απρόοπτο ακούει στο όνομα Ηλίας Λιανός ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεση του να αγοράσει την ΠΑΕ και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσακίρη. Ότι και να γίνει πάντως οι άνδρες συζητάνε για μετά το καλοκαίρι και όχι για άμεση μεταβίβαση των μετοχών

Στ αγωνιστικά τώρα η προπόνηση της Τετάρτης, της ομάδας του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στο «Απήλιον». Ο Άκης Μάντζιος περίμενε τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές στις 5 το απόγευμα και είχε στη διάθεση του άπαντες πλην των Κουμορτζί, Βαρό και Βαζ Τε. Ο Γκανέζος άσος του Πανιωνίου συνέχισε και σήμερα τις θεραπείες στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου, ενώ οι Βαρό και Βαζ τε πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Γάλλος πάντως «ανεβάζει ρυθμούς» και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

?Η ανάγκη για «ανάσες» του χλοοτάπητα στο «Απήλιον», παράλληλα με κάποια απαραίτητη συντήρηση, ανεβάζει σε 2 τουλάχιστο τον αριθμό των?προπονήσεων της ομάδας που θα γίνονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Έτσι τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή, οι «κυανέρυθροι» έχουν ραντεβού στο γήπεδο στις 5 το απόγευμα.

Β’ Φάση εισιτηρίων διαρκείας

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 ξεκινάει η Δεύτερη Φάση Πωλήσεων Εισιτηρίων Διαρκείας της σαιζόν 2010 – 2011, με έκπτωση 60% της αρχικής τιμής τους.

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18109&catid=5

Μαθητική Κερκίδα

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, σχετικά με την Μαθητική/Αθλητική κερκίδα, οτι αλλάζει ο γνωστός μέχρι σήμερα τρόπος έκδοσης εισιτηρίου για τους συνοδούς των μαθητών και αθλητών.

Τα εισιτήρια πλέον θα εκδίδονται από το εκδοτήριο στη συμβολή των οδών Σοφούλη και Ι. Χρυσοστόμου, έξω από τις θύρες 7 & 8 και όχι από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1.

Παράλληλα, για να γίνει έκδοση εισιτηρίου, πλέον θα χρειάζεται ο φίλαθλος/συνοδός είτε να διαθέτει Κάρτα Φιλάθλου είτε Αστυνομική Ταυτότητα.

Οι μαθητές των σχολείων που προσκαλούνται στούς εντός έδρας αγώνες της ομάδας, καθώς και οι αθλητές του Συλλόγου, μπορούν επίσης να προμηθεύονται το ελευθέρας τους (πρόσκληση) για την Θύρα 1 από το συγκεκριμένο ταμείο. Οι αθλητές θα πρέπει να επιδεικνύουν την Κάρτα Αθλητή στο εκδοτήριο.

?

?


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.