Περισυλλογή στην Τούμπα

Ημέρα περισυλλογής ήταν ουσιαστικά η σημερινή για την πλειοψηφία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Το… «στραβοπάτημα» στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο αποτέλεσε «ηχηρότατο χαστούκι» για το τί μπορεί να συμβεί όταν οι υπεύθυνοι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε περίστασης. Με τους βασικούς ν’ ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα κι όλους όσοι δεν αγωνίστηκαν να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, άπαντες έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού τους προσπάθησαν να συνειδητοποιήσουν τα αίτια κυρίως της κακής εμφάνισης που μοιραία οδήγησε σε ανάλογο αποτέλεσμα.

«Ο Ατρόμητος ήταν ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟΚ ήταν Ατρόμητος», έλεγε λίγο μετά τον χτεσινό αγώνα ο Ροζάριο, που βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της Σουρωτής συναντώντας πλήθος οικείων στον Πορτογάλων προσώπων. Ο επί σειρά ετών και μέχρι πέρυσι στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος περίμενε να δει «ένα πολύ δυνατό 15-20λεπτο έντασης κι απόλυτης κυριαρχίας του ΠΑΟΚ, διάστημα στο οποίο θα ‘πρεπε να σημειώσει γκολ, αλλά οι απουσίες Βιτόλο – Ιβιτς – Μουσλίμοβιτς ήταν καθοριστικές. Ειδικά του Ιβιτς. Η μεσαία γραμμή είναι . τα πάντα για την ομάδα, σαν τη μέση του ανθρώπου. Οσο δυνατός κι αν είναι είτε πάνω είτε κάτω αν δεν έχει δυνατή μέση δεν μπορεί να κάνει τίποτα», εξήγησε.

Η μέρα επιφύλασσε και δυσάρεστα νέα από τη Γερμανία. Εκεί όπου βρίσκονται από το πρωί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη. Στο Μόναχο, εκεί όπου εγχειρίστηκε περίπου πριν από δυο μήνες στους κοιλιακούς ο Βόσνιος, υποβλήθηκε εκ νέου σε σχετικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί νέο πρόβλημα και πάλι μεν στους κοιλιακούς αλλά όχι στο ίδιο ακριβώς σημείο. Η απόφαση ήταν προειλημμένη γι’ άμεση λύση κι όπως αποφάσισαν από κοινού με τη γιατρό που τον παρακολουθεί, αύριο θα (ξανα)μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε ανάλογη επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως τίθεται εκ νέου εκτός δράσης για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα.

Η ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας δεν περιορίζεται στον Μουσλίμοβιτς, αφού ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνθηκε κι ο Ανίς Μπουσαϊντί, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις κι αύριο το πρωί περιμένουν με αγωνία τ’ αποτελέσματα. Όαση στα διαδοχικά δυσάρεστα νέα η επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε κανονικούς ρυθμούς, νωρίτερα μάλιστα απ’ ότι αναμενόταν.

Γενικά, εν όψει και του «φορτωμένου» προγράμματος, που ακολουθεί με έξι παιχνίδια στις επόμενες 21 ημέρες κι αρχής γενομένης με τον κρισιμότατο αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα (22.05) τη βελγική Μπριζ, επικρατεί αισιοδοξία πως Σαβίνι, Μαλεζάς και Λίνο θα επιστρέψουν μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Μια και ο λόγος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 38χρονος Βόρειο-Ιρλανδός Μαρκ Κόρτνεϊ.  

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.