Παπαδόπουλος: “Ηταν μια τυχερή νίκη…”

Ικανοποιημένος από τη νίκη, η οποία προήλθε με ανατροπή του σκορ, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Ικανοποιημένος από τη νίκη, η οποία προήλθε με ανατροπή του σκορ, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε ότι στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του δεν υπήρχαν πουθενά και παραδέχτηκε ότι έκαναν τρομερά λάθη.

“Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, θα έλεγα ότι ήταν μια τυχερή νίκη. Σχεδόν στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν υπήρχαμε καθόλου μέσα στο γήπεδο, χάσαμε όλες τις μονομαχίες  και δίκαια ο Αστέρας προηγήθηκε και θα μπορούσε να έχει βάλει και άλλο γκολ. Για 20 λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν καλοί και εκεί γυρίσαμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να μας προβληματίσει πολύ αυτό το παιχνίδι.

Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κρατούσαμε καθόλου την μπάλα, ήμασταν συνέχεια στην άμυνα εκτός από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου που χάσαμε μια ευκαιρία και θα έλεγα ότι και εκεί σταθήκαμε τυχεροί.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ξεφεύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, μας δίνει αρκετή αισιοδοξία , καλή ψυχολογία αλλά εμένα μου δίνει προβληματισμό για την εικόνα που δείξαμε σε πολλά χρονικά σημεία του παιχνιδιού. Εικόνα την οποία δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε γιατί έρχονται δύσκολοι αγώνες και έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν υπάρχει ισορροπία στις γραμμές μας, έχουμε ένα τεράστιο πρόβλημα στην αριστερή μας πλευρά μετά την αποβολή του Τζάκι  και θα πρέπει να βρούμε λύση εκεί”.

θεωρώ  ότι ξεκινήσαμε και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με ένα πλάνο και μια στρατηγική, μερικές φορές βγαίνει μερικές φορές δεν βγαίνει, έτσι είναι στο ποδόσφαιρο όπως μερικές φορές μια αλλαγή πετυχαίνει και ο προπονητής έχει πετύχει στην αλλαγή και μερικές φορές δεν βγαίνει. Είχαμε άλλη στρατηγική στα πρώτα λεπτά δυστυχώς εκεί οι μονομαχίες χαθήκανε και ο Αστέρας σχεδόν μας έβαλε μέσα στην περιοχή μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.