Αισιοδοξία για Ροτέν

Θετική εξέλιξη αναμένεται να έχει το σίριαλ της απόκτησης του Ζερόμ Ροτέν για τον Ηρακλή.

Θετική εξέλιξη αναμένεται να έχει το σίριαλ της απόκτησης του Ζερόμ Ροτέν για τον Ηρακλή. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι “κυανόλευκοι” και να έρθει στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ημέρες για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
 
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής περιμένει μήπως προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση και για αυτό πήρε προθεσμία έως το βράδυ της Παρασκευής για να απαντήσει στη διοίκηση του “γηραιού”. Ο Ηρακλής από την πλευρά του, προσπαθεί να πιέσει τον παίκτη, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να τραβήξει αυτή η ιστορία έως τις αρχές Ιανουαρίου. Και αυτό γιατί ο Ροτέν προέρχεται από αγωνιστική απραξία, καθώς δεν έχει ομάδα από το καλοκαίρι και χρειάζεται να ξεκινήσει από τώρα προπονήσεις, έτσι ώστε να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας στις αρχές Ιανουαρίου.
 
Και στις τάξεις του “γηραιού” επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, πως τελικά ο Ροτέν θα απαντήσει θετικά και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης, εφόσον οι δυο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες από την συνεργασίας τους. Ο Ηρακλής εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Ζοέλ Επαλέ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.