Ξεκινούν οι συζητήσεις με Γιάν

Αποφασισμένη να διατηρήσει τον Καρίμ Σολτάνι στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή εμφανίζεται η διοίκηση της ομάδας.

Αποφασισμένη να διατηρήσει τον Καρίμ Σολτάνι στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή εμφανίζεται η διοίκηση της ομάδας. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους “κυανόλευκους” και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μια από αυτές είναι η ΑΕΚ, η οποία περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του “γηραιού” με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, πριν καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Η διοίκηση του Ηρακλή θα προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον παίκτη με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Ο παίκτης εισπράττει εφέτος 150 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο Χαρμ Γιάν θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση των “κυανόλευκων” για τους όρους του νέου συμβολαίου. Ο μάνατζερ του Σολτάνι εμφανίζεται αισιόδοξος πως δε θα υπάρξει πρόβλημα στην επίτευξη συμφωνίας, αφού και ο πελάτης του είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ηρακλή και επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.
Χαρακτηριστικά, ο Γιάν δήλωσε: «Είναι αλήθεια, υπήρξε μια επικοινωνία με εκπροσώπους του Ηρακλή, θα συναντηθούμε για να μιλήσουμε για τον Σολτάνι. Δεν έχουμε ακόμη οριστικοποιήσει την ακριβή ημερομηνία αυτής της συνάντησης».
 
Στα αγωνιστικά, μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς πιστεύει πως η πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιώρου, έδωσε τη θέση της σε μια κακή διαχείριση του αγώνα, στα υπόλοιπα λεπτά.
 
Θωμάς Ναλμπάντης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.