Βραβεία για Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου

Το δίδυμο του ΟΦΗ, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου βραβεύτηκαν για τις πρωτιές τους στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το δίδυμο του ΟΦΗ, οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου βραβεύτηκαν για τις πρωτιές τους στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Παπάζογλου πέτυχε το καλύτερο γκολ, ενώ ο “Κούτσια” αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης. Οι δυο τους δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τα βραβεία, τονίζοντας ότι σε πρώτο πλάνο είναι πάντα η ομάδα.

Οι δηλώσεις τους:

Παπάζογλου: “Μπορεί να είναι προσωπικό το βραβείο, αλλά ουσιαστικά είναι όλης της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να πιάνουμε καλή απόδοση και σε αυτό το παιχνίδι με τα Γιάννινα, έτυχε εγώ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό προέρχεται από την σκληρή δουλειά. Είναι επιβράβευση για μένα και την ομάδα. Με βοηθάει και τη βοηθάω και εγώ όσο μπορώ. Τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο”.

Κουτσιανικούλης: “Είναι ένα σπουδαίο βραβείο για μένα. Είναι σημαντικό ότι ήρθε. Όπως είναι σημαντικό και το δεύτερο βραβείο για τον Θανάση (Παπάζογλου). Είναι πολύ χαρούμενος, αν και ήρθε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε ένα βαθμό για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε αρκετά προβλήματα και ελπίζω να τα μειώσουμε όσο γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.