Πετράκης:”Με νίκη πετυχαίνουμε τον στόχο μας” (video)

Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τόνισε πως με μία ενδεχόμενη νίκη η ομάδα του θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου της.

Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τόνισε πως με μία ενδεχόμενη νίκη η ομάδα του θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου της.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Κρητικών:

Για τις εκτός έδρας επιτυχίες :

«Για μας ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε δύο θετικά αποτελέσματα από ομάδα που δεν ήταν αδιάφορες και αυτό μας βοηθάει στο να πετύχουμε το στόχο μας. Αυτό όμως δεν θα έχει κανένα νόημα εάν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και αν το κερδίσουμε φτάνουμε πιο κοντά στον στόχο μας».

Για το παιχνίδι με τα Γιάννενα:

«Σαν φιλοσοφία σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο όπως και τα Γιάννενα. Έχουν κάνει μία σπουδαία χρονιά αλλά για μας είναι σημαντικό η δική μας ομάδα τι κάνει και που βαδίζει και μέσα από αυτό να επηρεάσουμε και τη στάση του αντιπάλου. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να μας βοηθήσει και από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι το χέρι μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια:

«Για μένα πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και δεν μπορούμε να κοιτάμε αυτό που είναι σε δεύτερο πλάνο ενώ δεν έχουμε λύσει αυτό που είναι σε πρώτο πλάνο. Πάντα επικεντρωνόμαστε στο άμεσο ενδιαφέρον και αυτό κοιτάμε».

Για την έδρα του ΟΦΗ και τα αποτελέσματά του εκεί:

«Είναι σημαντικό αυτό αλλά αφού έχουμε την ικανότητα εντός γιατί όχι και εκτός; Η αξία είναι υπαρκτή απλώς πρέπει να γίνει συνείδηση και να κάνουμε κάποια πράγματα που θα μας φέρουν τα εκτός έδρας αποτελέσματα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.