Ντιέ: “Αν το θέλει ο Θεός”

Ο Σερζ Ντιέ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ του ως το καλύτερο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και περιμένει με τη βοήθεια του Θεού και άλλα βραβεία.

Ο Σερζ Ντιέ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ του ως το καλύτερο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και περιμένει με τη βοήθεια του Θεού και άλλα βραβεία, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο στη σεζόν. Ο 34χρονος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ακριτική ομάδα και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι άνθρωποί της.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που ψήφισαν το γκολ που πέτυχα. Είναι μία σημαντική στιγμή για μένα και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ – για μία ακόμη φορά – που πιστεύει στις δυνατότητές μου και πραγματικά δεν γνωρίζω πόσες ομάδες θα έδειχναν αυτή την εμπιστοσύνη που εισπράττω εδώ, στην ξανθιώτικη ομάδα. Θα συνεχίσω να δίνω κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό μου”.

Για το αν επιθυμεί να πάρει άλλα βραβεία:
“Αν το θέλει ο Θεός”.

Από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Γιώργος Μπερμπέρογλου, ο οποίος έκανε τη βράβευση, δήλωσε: “Εκ μέρους της Διοίκησης της ομάδας και των φιλάθλων της SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελα να συγχαρώ των Σερζ Ντιέ για το όμορφο γκολ που πέτυχε στο Θρακιώτικο ντέρμπι. Το γεγονός ότι βραβεύεται για το καλύτερο γκολ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σημαίνει πολλά για την αξία του ίδιου αλλά και για την ομάδα μας.

Φυσικά τις ικανότητες και την αξία αλλά και την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει σαν παίκτης τις ζούμε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και δεν είναι τυχαίο που έγινε σύντομα από τους αγαπημένους παίκτες της ομάδας μας ενώ με την εμπειρία του βοήθησε πολύ τους νέους ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ.
Επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να τον συγχαρώ ακόμη μία φορά για το φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί στην πατρίδα του”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.