O Ερυθρός Αστέρας θέλει να “κλέψει” τον Ραντζέλοβιτς

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει εκτενή αναφορά στον προγραμματισμό του Ερυθρού Αστέρα που περιλαμβάνει τον μέσο του Ολυμπιακού!

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές της Σερβίας και στα 21 του χρόνια έχει δημιουργήσει πολύ ντόρο γύρω από το όνομα του. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε απο τη Ραντνίσκι Νις επενδύοντας ποσό που έφτασε τις 700.000 αφήνοντας τον στη σέρβικη ομάδα και την περσινή σεζόν. 

Ο Ραντζέλοβιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mozzartsport, βρίσκεται στο πλάνο του Ερυθρού Αστέρα για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να κάνει συμφωνία δανεισμού με τον Ολυμπιακό και μάλιστα να κερδίσει την οψιόν αγοράς, κάτι ιδιατέρως δύσκολο, καθώς στον Πειραιά γνωρίζουν για τη μελλοντική αξία του Ραντζέλοβιτς. Την ίδια ώρα και ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει αρκετά στον νεαρό Σέρβο.

Από τη Σερβία αναφέρουν πως ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί στην Ελλάδα, όμως η υπεροπλία της ομάδας του Πειραιά μετά και από την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, τον ωθεί να δοκιμάσει τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν την τύχη του στη Σερβία.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέφερε πρόσφατα για τον Ραντζέλοβιτς: “Είναι ένας σπουδαίος ακραίος με απίστευτη ταχύτητα. Ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο πιέζει τους αντιπάλους και κερδίζει την μπάλα. Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου και πολύ δύσκολα τον σταματάνε οι αμυντικοί όταν εκμεταλλεύται την ταχύτητα του!¨. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.