Σκόνδρας: “Συγνώμη από τον κόσμο”

Ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδας στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την ήττα από τον Αστέρα ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδος του, ενώ υποστήριξε πως οι Περιστεριώτες δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να ανασυνταχθούν.

Ο αρχηγός του Ατρομήτου, Γιάννης Σκόνδας στις δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την ήττα από τον Αστέρα ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδος του, ενώ υποστήριξε πως οι Περιστεριώτες δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να ανασυνταχθούν.

“Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας που δε νικήσαμε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα μας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αλλά στο παιχνίδι είναι αλλιώς. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, μετά η απόδοση μας έπεσε κατακόρυφα. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, μας κόπηκαν τα πόδια και δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Ηταν περισσότερο παιχνίδι μονομαχίας και κέντρου. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα σουτ. Δεν “μύριζε” ότι θα μπει γκολ. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και το δεύτερο γκολ που έκοψαν τα πόδια, ήταν από λάθος δικό μας.

Πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ξάνθη και πρέπει να πάμε να το πάρουμε”.  

Από τη μεριά του Σωκράτης Φυτανίδης τόνισε:
“Σε όλο το 90λεπτο, στα διαστήματα που μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι ήταν στα πρώτα δεκάλεπτα των δύο ημιχρόνων. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δώσαμε αυτά που δώσαμε σε άλλα παιχνίδια. Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι μία δεύτερη ήττα που μας δημιουργεί πρόβλημα στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο της πεντάδας. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί για να πάρουμε τα παιχνίδια που θέλουμε.

Όταν μιλάμε για τρίποντα, δεν έχει σημασία το πώς θα παίξεις. Σε κάποια παιχνίδια που παίξαμε καλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε και σε άλλα όπως με τον Πανθρακικό δεν παίξαμε καλά και νικήσαμε. Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και όχι τόσο το πόσο καλά έχουμε παίξεις. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και να μπούμε στα πλέι οφ.

Όλα τα ματς είναι ευκαιρία για να πετύχουμε τις νίκες. Εχουμε ποιοτική ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και καλό σύνολο, το οποίο μπορεί να πετύχει τη νίκη σε οποιαδήποτε παιχνίδι. Σε όλα τα ματς μπαίνουμε για τη νίκη και το έχουμε δείξει. Κάποιες φορές έρχονται τα αποτελέσματα, κάποιες φορές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, κάποιες άλλες άσχημο, αλλά μέσα από τη δουλειά μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Στα δύσκολα έχουν αποδείξει ότι είναι κοντά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.