Ράγιος: «Δίκαιο αποτέλεσμα» (video)

Δίκαιη παρά τις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι ο Ρούμπεν Ράγιος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου.

Δίκαιη παρά τις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι  ο Ρούμπεν Ράγιος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο, το ξέραμε από πριν. Ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Μπήκαμε λίγο χαλαρά αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ο Αστέρας ήταν καλύτερος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ράγιος.

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση τις ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος: «Έκανε ένα καλό ξεκίνημα ο Ατρόμητος όπως και στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου πήγε καλά. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο γιατί εμείς καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό. Ο Ατρόμητος προσπάθησε με σκληρά μαρκαρίσματα να σπάσει το ρυθμό μας αλλά θεωρώ ότι δίκαια νικήσαμε».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Σίγουρα ο Αστέρας μπορεί να συνεχίσει. Έχει  δύσκολα παιχνίδια μπροστά του αλλά ο Αστέρας με την ίδια διάθεση και με το ίδιο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη θέση που έχει στο πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύο παιχνιδιών του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαντής δήλωσε: «Όποτε με χρειάζεται η ομάδα αγωνίζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπορώ να δικαιώνω τους ανθρώπους που με επέλεξαν πριν δύο χρόνια να με φέρουν στην ομάδα».

Για την καλή εικόνα του Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Πιστεύω ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε την κυκλοφορία, κάναμε τις ευκαιρίες για γκολ και καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος. Καταφέραμε και σκοράραμε πρώτοι. Το ότι σκοράραμε πρώτοι ήταν πολύ σημαντικό. Δείξαμε ότι είμαστε ανώτερη ομάδα και βάση βαθμολογίας και βάση των μεταξύ μας παιχνιδιών».

Για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Ο Αστέρας έχει βάθος, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και για αυτό πρέπει να ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες της ομάδας που έχουν ένα τόσο καλό υλικό, ώστε να μπορούμε και εμείς να έχουμε καλούς συμπαίκτες και να αποδεικνύουμε ότι έχουν μία καλή ομάδα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ατρομήτου για ένα πανό αλληλεγγύης που είχαν κρεμάσει πριν δύο παιχνίδια αν θυμάμαι καλά και αφορούσε τους κατοίκους της Χαλκιδικής. Για όσους δεν το γνωρίζουν κατάγομαι από τη Χαλκιδική και είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω για να τους ευχαριστήσω που έστω και με αυτό τον τόπο δείχνουν τη συμπαράσταση τους στους κατοίκους της Χαλκιδικής, που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται πάρα πολύ έντονα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.