Με Φουστέρ στο ντέρμπι φιέστα ο Ολυμπιακός

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ επέστρεψε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ επέστρεψε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την εντός έδρας αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή τακτική, αλλά και στρατηγική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και γρήγορης ανάπτυξης στην επίθεση, παιχνίδι κατοχής, αλλά και τακτική, παίζοντας δίτερμα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κίνηση, στη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και στις κινήσεις στον κενό χώρο.

Στο τέλος του προγράμματος ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών δούλεψαν για λίγη ώρα με τον Βίκτορ Σάντσεθ τα σουτ με το «κακό» τους πόδι, προκειμένου να βελτιώσουν και αυτό τον τομέα. Την Κυριακή το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα τελευταίο «χαλάρωμα», πριν από το ματς, ενώ γνωστά έγιναν σήμερα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.