Θέλει και άλλον πέρα από τον Κάρολ

Για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα θα κινηθεί ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, παρά τη διαφαινόμενη παραμονή του Ρόι Κάρολ στο λιμάνι.

Για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα θα κινηθεί ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, παρά τη διαφαινόμενη παραμονή του Ρόι Κάρολ στο λιμάνι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες το νέο του συμβόλαιο, αφού πρώτα βρεθεί η «χρυσή τομή» στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο 36χρονος τερματοφύλακας θέλει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Ολυμπιακό να προσφέρει μέχρι στιγμής μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση τερματοφυλάκων, με τον Κομπένιο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για την συγκεκριμένη θέση, ενώ η σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα η ελληνική αγορά, καθώς οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» μελετούν και άλλες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από τον ελληνικό χώρο, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει και παρακολουθούνται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.