Δώνης: «Να προσαρμοστούν γρήγορα οι νέοι» (video)

Στην ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ όσο πιο γρήγορα γίνεται στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή της ομάδας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ όσο πιο γρήγορα γίνεται στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή της ομάδας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Πρέπει, όμως, να ενσωματώσουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Εγώ θεωρώ ότι δεν παίζουμε κλασικό 4-4-2, ο Λόρενς δεν παίζει σαν δεύτερος επιθετικός. Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των νέων παικτών για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τις φωνές προς τους παίκτες του: «Κατ’ αρχήν το έχω ξανακάνει, αυτά είναι πράγματα εσωτερικά. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν και θέλαμε να τα διορθώσουμε ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πάνω στο ματς».

Για την προσαρμογή των νεαρών ποδοσφαιριστών: «Θα κοιτάξω να εκμεταλλεύομαι την κάθε μέρα, τα νέα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν τόσο καλύτερα, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη τη ομάδας και να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα».

Για το αμυντικό πρόβλημα: «Το σημερινό ήταν ένα ειδικό παιχνίδι με τα προβλήματα που είχαμε. Και ο Φωτάκης έλειπε και ο Κατσουράνης αρρώστησε κι έγιναν σημαντικές αλλαγές. Σε αυτό το κομμάτι παίζει ρόλο πόσο πολύ πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την μπάλα στα πόδια και μετά η ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια μεγάλη ομάδα, η οποία ήταν με την πλάτη στον τοίχο κι όλα αυτά ανέβασαν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα για μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά μπήκαμε μπροστά στο σκορ και στο μισάωρο είχαμε καλή εικόνα και ελέγχαμε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως το δεύτερο, που σημειώθηκε στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. Όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από μας και κέρδισε δίκαια. Εμείς κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, σκοράρουμε πρώτοι, αλλά χάνουμε. Αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

Για το πέναλτι που ζητά ο ΟΦΗ είπε: «Σε ότι αφορά τη φάση, που οι παίκτες μας ζήτησαν πέναλτι, επειδή αν είμαι σίγουρος δεν μπορώ να τοποθετηθώ, αν όντως υπήρξε πέναλτι, ήταν σημαντικό γιατί αν γίνει το 0-2, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν είμαι όμως σίγουρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.