Προτεραιότητα το κέντρο για τον Μίτσελ

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού είναι η προτεραιότητα που έθεσε ο Μίτσελ, εν όψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού είναι η προτεραιότητα που έθεσε ο Μίτσελ, εν όψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός επιτελικού χαφ. Ο νέος προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος μελέτησε μέσω dvd τους εφετινούς αγώνες του Ολυμπιακού και έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού από την πλευρά της θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αίτημα του Ισπανού, ξεκινώντας τις επόμενες ημέρες την έρευνα για να βρεθούν οι παίκτες που θα προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχος της διοίκησης είναι να έχουν τελειώσει οι δυο συγκεκριμένες μετεγγραφές, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, προκειμένου να τεθούν οι δυο παίκτες στη διάθεση του Μίτσελ από νωρίς.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μελετήσουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ οι περεταίρω κινήσεις τους στο μετεγγραφικό επίπεδο, θα κριθούν και από την πορεία της ομάδας στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.