“Καθάρισαν” οι συνήθεις ύποπτοι (video)

Με γκολ των Παπάζογλου, Περογαμβράκη ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα και "σκαρφάλωσε" στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με γκολ των Παπάζογλου, Περογαμβράκη ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα και “σκαρφάλωσε” στην 6η θέση της Σούπερ Λιγκ, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντίθετα παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική χωρίς νίκη και είναι “καρφωμένη” στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπήκε… φουριόζος
Ο ΟΦΗ πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και μετά το 10λεπτο άρχισε να απειλεί την εστία του Αναστασόπουλου. Ζορμπάς και Κουτσιανικούλης (2) σε 3 περιπτώσεις σούταραν άστοχα από καλές θέσεις, ενώ ο Παπάζογλου στο 27′ με γυριστή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ωστόσο, ο υψηλόσωμος επιθετικός με προβολή από το ίδιο σχεδόν σημείο νίκησε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Λεόν έμοιαζε απελπιστικά μόνος μεσοεπιθετικά για την ομάδα του Ιονίου και οι όποιες προσπάθειές του δεν έβγαζαν κάτι καλό διότι δεν είχε συμπαραστάτες. Ο ΟΦΗ συνέχισε να επισκέπτεται τα καρέ των φιλοξενούμενων και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο γκολ, με το οποίο κλείδωσε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Παπάζογλου έγινε από σκόρερ δημιουργός και με κάθετη πάσα βρήκε τον Περογαμβράκη που με διαγώνιο κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Έπεσε ο ρυθμός
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μάντζιος που στο 10′ είχε αντικαταστήσει αναγκαστικά τον Αγρίτη με τον Γκέσιο, έριξε στη “μάχη” και τον Γιάντση αντί του Στάμου. Στο 47′ ο νεοεισελθών έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζουμπουλάκης ανενόχλητος στη μικρή περιοχή έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει για την Κέρκυρα. Αυτή ήταν η πρώτη, αλλά και η τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία για τους Φαίακες.

Η άμυνα του ΟΦΗ λειτούργησε πολύ καλά και δεν έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους, ενώ επιθετικά οι Κρητικοί κατέβασαν ταχύτητα. Εκτός από κάποια μακρινά σουτ, δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦη είχε κάνει τη δουλειά του, η Κέρκυρα που συμβιβάστηκε με την ήττα… θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (62′ Βιτώρος), Μονιάκης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Σόουζα, Ζορμπάς (60′ Μπούρμπος), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης (75′ Μακρής), Παπάζογλου

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10′ Γκέσιος), Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70′ Ηλιάδης), Στάμου (46′ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης

Κυριάκος Νταμαδάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.