Οριστικά χωρίς Γκαρσία – Γεωργιάδη

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε - ουσιαστικά - το κυρίως μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση (19.30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε – ουσιαστικά – το κυρίως μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση (19.30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πέραν των δεδομένων απουσιών των Χακόμπο, Κουμάλο, Σίλντελφεντ, Λάζαρ οριστικοποιήθηκαν κι αυτές των Γεωργιάδη, Γκαρσία. Ο Σερραίος χαφ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Λάζαρ ενώ τον Ουρουγουανό που παραμένει κλινήρης για δεύτερη ημέρα επισκέφτηκε στο σπίτι του ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης για να τον δει και να ενισχύσει τη θεραπευτική του αγωγή.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει σε σχήμα και πρόσωπα αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής με έμφαση στα «τελειώματα» των φάσεων. Αύριο, η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα στην Τούμπα κι ακολούθως η αποστολή θ’ αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί οδικώς για την Τρίπολη. Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρόμπερ, Βιβιάν.

Στο μεταξύ, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στους κ.κ. Γκέρμαν Τσιστιακόφ, Ζήση Βρύζα και Γιώργο Γεωργιάδη με βασικό αντικείμενο συζήτησης τα μεταγραφικά και την αναπροσαρμογή του πλάνου που είχε καταρτιστεί πριν από ένα μήνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σ’ ότι αφορά τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναμφίβολα το πλέον γνωστό είναι του διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα, Στίπε Πλετίκοσα αλλά ίσως αυτό να είναι κι η πιο δύσκολη απ’ όλες τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για προσωπική επιθυμία του μεγαλοϊδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδη καθώς φαίνεται πως έχει ιδίαν άποψη για τις ικανότητές του. Εντούτοις ο Κροάτης πορτιέρο της Ροστόφ έχει συμβόλαιο, μάλιστα η ομάδα του κατέθεσε πρόταση για άμεση ανανέωση, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την απόκτησή του και από τη βελγική Μπριζ. Επί προσθέτως όπως είναι γνωστό ο κ. Σαββίδης έχει «ανοικτές» υποθέσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα με την οποία είχε εμπλακεί παραγοντικά που δε δημιουργούν και τις καλύτερες των προϋποθέσεων για μια τέτοια συνδιαλλαγή εκτός κι αν το τοπίο αλλάξει δραματικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.