Δερμιτζάκης: «Ο Παναθηναϊκός σου δίνει χώρους από τις πτέρυγες»(video)

Για τις δυσκολίες που περιμένουν τους παίκτες του Πανθρακικού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Για τις δυσκολίες που περιμένουν τους παίκτες του Πανθρακικού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικος της ομάδας της Κομοτηνής μιλώντας στην κάμερα του novasports τόνισε ότι ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά δίνει χώρους για να τον χτυπήσεις από τα πλάγια

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού. Η αλλαγή του προπονητή θα επιδράσει θετικά στην ομάδα και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε. Είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έχει παίκτες με προσωπικότητα γι’ αυτό χρειάζεται συγκέντρωση.

Η ομάδα μας έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός σου δίνει το χώρο προκειμένου να χτυπήσει από τις πτέρυγες. Είναι σημαντικό να προσέχεις τα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά για ένα καλό αποτέλεσμα θέλει συγκέντρωση 90 λεπτά.

Σίγουρα, με την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός θα επιζητήσει με κάθε τρόπο τη νίκη. Το ότι υπάρχει παιχνίδι κυπέλλου στο ενδιάμεσο γιατί δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν οι παίκτες και επίσης δεν είσαι στο αθλητικό σου κέντρο για να προπονηθείς και αυτό επηρεάζει αρνητικά. Εμείς κοιτάμε να παίρνουμε παίκτες με λιγότερο ρίσκο, παίκτες που τους γνωρίζουμε και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.