Φορτούνης: “Ουδέποτε ασχολήθηκα με τα λεφτά των άλλων”

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Κώστας Φορτούνης, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να περιμένει να δει τι χρήματα θα πάρει ο Μπέργκ, εφόσον αυτός υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Πολύ ενοχλημένος είναι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Κώστας Φορτούνης, με δημοσιεύματα που τον θέλουν να περιμένει τα χρήματα που θα αναγράφονται στο συμβόλαιο του Μάρκους Μπέργκ, εφόσον αυτός υπογράψει στους «ερυθρόλευκους». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα περιμένει το… συμβόλαιο του Σουηδού, ώστε να αποφασίσει με τη σειρά του τι λεφτά θα ζητήσει από τη διοίκηση. Ο Έλληνας διεθνής, θεωρεί πως το δημοσίευμα αυτό τον προσβάλει και απέχει  παρασάγγας από την πραγματικότητα. 

Ο ίδιος, όπως έλεγε σε δικούς του ανθρώπους, ουδέποτε ασχολήθηκε με τα χρήματα που παίρνουν συμπαίκτες ή τα χρήματα που θα πάρουν πιθανοί στόχοι του Ολυμπιακού. Το μόνο που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Εθνικής την Τρίτη το βράδυ και αμέσως μετά τις υποχρεώσεις με το Εθνόσημο, θα έχει το επίσημο ραντεβού με τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν κάτι, λοιπόν περιμένει ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είναι το ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας και τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα βρίσκονται στη φαντασία εκείνων που τα γράφουν και προσπαθούν να χαλάσουν την σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο άνδρες. 

Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους με ηγέτη τον ίδιο. Αυτή είναι η κοινή θέληση, που μπορεί να αλλάξει μόνο αν έρθει μια πρόταση τέτοια που καμία από τις δύο πλευρές δεν θα μπορεί να αρνηθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr  το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Κώστα Φορτούνη θα γίνει μετά το παιχνίδι της Εθνικής, πιθανότατα την Πέμπτη. 

Μέχρι τότε το μυαλό του Έλληνα άσου είναι στο πως η Εθνική θα κερδίσει το σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι που έρχεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.