Στη λίστα του Τσιστιάκοφ ο Λάζοβιτς

Επαφές με τον Ντάνκο Λάζοβιτς φέρεται να έχει ξεκινήσει ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ.

Επαφές με τον Ντάνκο Λάζοβιτς φέρεται να έχει ξεκινήσει ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δε βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της επόμενης χρονιάς και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης σε μια ομάδα, η οποία θα του προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά της, η ρωσική ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Ο Τσιστιάκοφ φέρεται να προσπαθεί να βρει την «χρυσή τομή» τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τη διοίκηση της ρωσικής ομάδας, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή τις επόμενες ημέρες.

Ο Λάζοβιτς αγωνίζεται από το 2010 στη Ζενίτ, με την οποία έχει σκοράρει 17 φορές σε 51 συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί στις Παρτιζάν, Τελεόπτικ, Φέγενορντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φίτεσε και Αϊντχόφεν. Την εφετινή σεζόν στη Ρωσία αγωνίστηκε σε 41 ματς, σημειώνοντας δώδεκα γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.