Συζήτηση με Αλκαράθ

Ο αποκλεισμός από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, έξι ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων του αρχηγού, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, αλλά και του Κώστα Καπετάνου, γεννά θέμα στον Αρη.

Ο αποκλεισμός από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, έξι ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων του αρχηγού, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, αλλά και του Κώστα Καπετάνου, γεννά θέμα στον Αρη. Αναφορικά με την αντιμετώπιση που θα τύχουν από εδώ και στο εξής οι συγκεκριμένοι, αλλά και το σκεπτικό του Λούκας Αλκαράθ, απέναντί τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της διοίκησης των κιτρίνων, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με τον προπονητή, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις του, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα τη δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια αναπλήρωσης τυχόν παικτών που θα θέσει εκτός ομάδας. Εν ολίγοις, θα προσπαθήσουν να του δώσουν να καταλάβει πως στην κρίσιμη αυτή μάχη που δίνει ο Αρης, μάλλον δεν περισσεύει κανείς.

Πάντως, ο Αλκαράθ, μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη, φρόντισε να πει πως έχει τη διάθεση να δοκιμάσει και να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους άλλωστε τώρα γνωρίζει. Παπαζαχαρίας και Καπετάνος, τηρούν προς το παρών στάση αναμονής, περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις. 

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα έχει σήμερα ρεπό, επανερχόμενη στις προπονήσεις από αύριο, οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη ρεβάνς κυπέλλου με την Καλλιθέα.  

Διαδικτυακό μήνυμα Αλκαράθ

Στο μεταξύ, ο Αλκακάθ, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης , διατύπωσε τις εντυπώσεις του από την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του Αρη, εντός «Κλ. Βικελίδης»: «Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο υποστηρίζουν την ομάδα οι φίλαθλοι της καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν καταπληκτικοί. Φώναζαν και μας υποστήριζαν και στα 90 λεπτά του αγώνα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη τους. Χθες παίξαμε αρκετά καλά, έμεινα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μας έλειψε το γκολ. Το μειονέκτημα μας είναι ότι παίζουμε με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, ωστόσο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος απ ‘ αυτούς, καθώς ωριμάζουν πολύ πιο γρήγορα απ` ότι περίμενα».          


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.