Οι «εκλεκτοί» του Τούντορ

Το πρώτο... σκέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Το πρώτο… σκέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. 

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του βορρά» αφιέρωσαν την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους μέχρι τουλάχιστον τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς στην τακτική και μετά το τέλος της ο Κροάτης προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή που θα «πετάξει» για Ολλανδία. 

Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Οι παραπάνω 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν αύριο και τον Εργκούς Κάτσε που θα ταξιδέψει μαζί τους, δυο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Επίσης στο Doorwerth είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στις 4 Ιουλίου οι Τζιόλης , Ρατς και Μακ και στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα .

Τέλος, όσον αφορά τον Ρόμπιν Όλσεν, ο Σουηδός τερματοφύλακας θα μεταβεί στην Ολλανδία μόλις υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.