Με Πίτου στη Θεσσαλονίκη

Το επεισόδιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Πίτου Γκαρσία και όσα ακολούθησαν δεν εμπόδισαν τον προπονητή του Ατρόμητου να συμπεριλάβει τον Αργεντίνο στην αποστολή της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

Το επεισόδιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Πίτου Γκαρσία και όσα ακολούθησαν δεν εμπόδισαν τον προπονητή του Ατρόμητου να συμπεριλάβει τον Αργεντίνο στην αποστολή της ομάδας για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου, ο “Ντούσκο” ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι Περιστεριώτες θα κάνουν χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο και η αποστολή θα αναχωρήσει στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Σπύρο Σοφιανό. Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Μπάγεβιτς: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.