Μπάγεβιτς: «Περίμενα κάτι καλύτερο» (video)

Μπορεί ο Ατρόμητος να πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις στο ματς με την Skoda Ξάνθη, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Μπορεί ο Ατρόμητος να πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις στο ματς με την Skoda Ξάνθη, ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

«Μπορει να είναι και δικό μου λάθος μου έβαλα από την αρχή τον Πίτου Γκαρσία να αγωνιστεί στο κέντρο. Ξέρω ότι είναι άσχημο να τον κάνω αλλαγή τόσο νωρίς (23′) αλλά να είναι και αυτός πιο σωστός. Ίσως να μην μου άρεσε και μένα ο αργός τρόπος που έφυγε από το γήπεδο, αλλά είναι έτσι το στυλ του.

Συμφωνώ ότι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο καλές ευκαιρίες. Η Ξάνθη μποροπυσε να έχει πετύχει γκολ. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Περίμενα κάτι καλύτερο… Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε θέληση και πάθος και πετύχαμε ένα γκολ είναι το πιο σημαντικό για συνεχίσουμε. Δεν νομίζω να ξαναπαίξουμε τόσο άσχημο όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα κάναμε όλα λάθος. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους», ήταν τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωστένογλου ανέφερε: «Ξεκινήσαμε καλά και δεν επιτρέψαμε στο πρώτο ημίχρονο στον Ατρόμητο να μας απειλήσει ουσιαστικά. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος προσπάθησε να μπει στα καρέ μας, δεν είχαμε όμως πολλές δυσκολίες.

Από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε την αυτοσυγκέντρωση και την αμυντική μας συμπεριφορά. Ο αγώνας είναι μακρύς. Θα κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και θα συνεχίσουμε με αισιοδοξία. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Για να νικήσεις όμως, πρέπει να σκοράρεις κιόλας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.