Γεωργαμλής: «Περιμένω αντίδραση» (video)

Την αντίδραση των παικτών του περιμένει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στο ματς με την Ξάνη ώστε να ξεχαστεί η ήττα στην Τρίπολη όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Την αντίδραση των παικτών του περιμένει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στο ματς με την Ξάνη ώστε να ξεχαστεί η ήττα στην Τρίπολη όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο.

Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα αντιμετωπίζει μια τέτοια κατάσταση, να προέρχεται από μία βαριά ήττα; Τί μένει από αυτή την εμφάνιση;

Μένει σίγουρα πικρία από το τελευταίο παιχνίδι και όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι το ξεπεράσουμε γρήγορα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και με μία επιτυχία μπορούμε να το ξεπεράσουμε ακόμα πιο εύκολα, αλλά δεν πρέπει να το ξεχάσουμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Πέρσι ο Ατρόμητος και πάλι την ενδέκατη αγωνιστική είχε χάσει με 3-0 από την Ξάνθη. Από εκεί και πέρα ορθοπόδησε και κατέληξε τρίτος στο πρωτάθλημα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το ματς με τον Αστέρα είπε ότι αυτή η ήττα θα κάνει καλό. Τί πιστεύετε;

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν διαχειριστούμε καλά το κακό αποτέλεσμα και μάθουμε από τα λάθη μας, έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούμε. Γιατί και ποιότητα υπάρχει στην ομάδα και καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι πιστεύω όλα καλά. Έχω την εντύπωση ότι με μία νίκη το Σάββατο μπορούμε να το ξεπεράσουμε, αλλά πρέπει να κοιτάμε και λίγο πίσω.

Την Ξάνθη πως την περιμένετε στο Περιστέρι, μιας και είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία;

Μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έχει καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αυτοί που ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια και αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει η ομάδα τότε θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Συνεπώς περιμένετε και μία αντίδραση από τους παίκτες σας;

Ναι αν το λέτε έτσι απλά, αντίδραση, και βέβαια το πιστεύω και το περιμένω.

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ατρόμητος καθώς βλέπουμε ότι όσες ομάδες έρχονται στο Περιστέρι αγωνίζονται αρκετά αμυντικά;

Το παιχνίδι αυτό το γνωρίζουμε καλά, ξέρουμε πως μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Έχω την εντύπωση πως στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε βρει τις λύσεις. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αυτή τη φορά, να βρούμε λύσεις, να διασπάσουμε τη συμπαγή άμυνα της Ξάνθης και να πετύχουμε κάποιο ή κάποια γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.