Τρεις απουσίες για τον Ατρόμητο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Ατρόμητου με τη Skoda Ξάνθη, στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Ατρόμητου με τη Skoda Ξάνθη, στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Μανώλης Καλλέργης που έκαναν για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και ο Ελίνι Δημούτσος που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς του Σαββάτου (24/11).

Αναλυτικά η αποστολή των “κυανόλευκων” για το ματς της 12ης αγωνιστικής: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γιαννούλης, Έπσταϊν, Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι, Τζαμάλ, Αθανασίου

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τους Σωκράτη Φυτανίδη, Παναγιώτη Μπάλλα και Αντώνη Αθανασίου επισκέφτηκε το 15ο Γυμνάσιο του Περιστερίου στο πλαίσιο του καθιερωμένου σχετικού προγράμματος της ΠΑΕ. Οι 3 παίκτες του “αστεριού” έδωσαν στους μικρούς μαθητές εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη και αφίσες της ομάδας, ενώ φυσικά δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.