Καραγκούνης: «Ήταν ένα ξέσπασμα» (video)

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης κόντρα στον Πανθρακικό, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την NOVA για το ξέσπασμα που ακολούθησε κι ευχήθηκε να μη σταματήσει εδώ.

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης κόντρα στον Πανθρακικό, μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την NOVA για το ξέσπασμα που ακολούθησε κι ευχήθηκε να μη σταματήσει εδώ.

Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πλέον ετοιμάζεται και για την πρώτη του βασική συμμετοχή τη φετινή σεζόν. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στο γκολ-ξέσπασμα που πέτυχε στο ματς με τον Πανθρακικό, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καραγκούνης στην κάμερα της NOVA:

Θανάση πέρασε ένα ματς με τον Πανθρακικό το οποίο με πολύ άγχος απέφερε μία νίκη στον Ατρόμητο μετά από δύο μήνες και μάλιστα μετά από δύο μήνες. Ήταν ένα ξέσπασμα ο πανηγυρισμός αλλά και το γεγονός ότι μετά από δύο μήνες η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη;

Ήταν ένα ξέσπασμα σε ομαδικό επίπεδο γιατί υπήρχε πολύ άγχος και πολλή πίεση. Τελικώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και πιστεύω ότι δε χρειάζεται να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς. Πέρασε, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που ήταν ό,τι έπρεπε για μας αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε μόνο το ματς με τον Πανιώνιο στο οποίο πρέπει να κάνουμε το ίδιο.

Τρίτο σου γκολ με τα χρώματα του Ατρόμητου. Ένα κάθε σεζόν. Είναι αυτό το γκολ η αρχή για να έρθουν περισσότερα φέτος;

Κάθε σεζόν έτσι λέω, αλλά συνήθως μένω στο ένα (γέλια). Ας ελπίσουμε φέτος να μη βάλω κάποιο όριο, ας βάλω όσο πιο πολλά γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Ακολουθεί ένα ντέρμπι με τον Πανιώνιο το οποίο γνωρίζεις πολύ καλά τί σημαίνει για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για την ίδια την ομάδα. Με την αρχή που έγινε κόντρα στον Πανθρακικό πιστεύεις ότι η ομάδα θα μπορέσει να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο τουλάχιστον όπως αυτό που απέδιδε στις πρώτες αγωνιστικές;

Πιστεύω πως πάλι θα έχουμε λίγο το άγχος και την πίεση επειδή είναι ένα ντέρμπι αυτό με τον Πανιώνιο. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το δημιουργικό άγχος που λέμε;

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το δημιουργικό άγχος κι όχι της πίεσης και του να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει πολύ καλά και αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος με τυα προβλήματα που ξεκίνησε και με μια ομάδα που φτιάχνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έχεις παρακολουθήσει καθόλου τον Πανιώνιο;

Δεν έχω παρακολουθήσει, το βλέπω μόνο και μόνο από τη βαθμολογία ότι είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά όπως είδα έχασε από τον ΠΑΟΚ κι ας ελπίσουμε ότι θα αρχίσει η κάθοδος κι η άνοδος για μας.

Τί πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη;

Πρώτα απ’ όλα να το πιστέψουμε και να δώσουμε όλοι το 100%. Τώρα το τί πρέπει να κάνει αγωνιστικά αυτά είναι θέματα του προπονητή. Εμείς πρέπει να βάλουμε τη θέληση.

Σήμαινε κάτι ο πανηγυρισμός σου στο γκολ;

Είναι κάτι προσωπικό, δε θέλω να το πω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.